ČETIRI JUNIORKE KORAĆA U REPREZENTACIJI!

vesti

Četiri košarkašice Radivoja Koraća nalaze se na pripremama juniorske reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, koje se od 6. do 14. jula održava u Sarajevu.

Reprezentacija se u nedelju okupila u Novom Bečeju, a na spisku selektorke Nataše Anđelić nalaze se: Nadežda Nedeljkov, Ivona Ristić, Marija Filipović i Isidora Mladenović.

Reprezentacija će u Novom Bečeju odigrati dve prijateljske utakmice sa nacionalnim timom Bosne i Hercegovine. Nakon toga devojke putuju na turnir u Španiju, gde će odmeriti snage sa Rusijom, Nemačkom i Španijom.
Završni deo priprema za EP naša reprezentacija će odraditi u Banji Koviljači, gde su u planu još dve prijateljske utakmice sa Slovenijom.

SREĆNO, DEVOJKE!

NEŠO, HVALA! SREĆNO!

Posle šest sezona provedenih u Žkk Radivoj Korać, trener Nenad Marković napustio je klub iz Žućkove avlije. Ženski košarkaški klub Radivoj Korać i trener Marković

pročitajte više

PETRE, VELIKO HVALA!

Sezona je nažalost naprasno privedena kraju. Minulih dana imali smo priliku da se osvrnemo na prethodni period, pa smo odlučili da ovom prilikom ukažemo zahvalnost

pročitajte više