JOVANA BORIČIĆ NA PRESTIŽNOM KAMPU „KOŠARKA BEZ GRANICA“

vesti

Kapiten naše zlatne kadetske ekipe, Jovana Boričić, učestvovaće na prestižnom kampu „Košarka bez granica“ koji će se od 9. do 12. juna održati u Rigi (Letonija).

Na kampu, koji organizuju FIBA i NBA,  će učestvovati najtalentovaniji košarkaši i košarkašice uzrasta do 17 godina iz čitave Evrope.

Naša Jovana je jedina srpska košarkašica koja je ove godine dobila poziv od organizatora da učestvuje na ovom događaju. Talentovana košarkašica Koraća imaće priliku da uči od aktuelnih i bivših NBA i FIBA igrača, trenera… Kao i da se takmiči sa najboljim igračicama iz Evrope.

Ovo je 18. po redu izdanje ovog prestižnog kampa na kom su učestvovale mnoge NBA i WNBA zvezde.

Jovana Boričić je ove sezone sa kadetskom i juniorskom ekipom osvojila šampionske titule. Za finalnom kadetskom turniru bila je MVP i najbolji strelac, a bila je i najefikasnija u finalu završnog turnira za juniorke.

NEŠO, HVALA! SREĆNO!

Posle šest sezona provedenih u Žkk Radivoj Korać, trener Nenad Marković napustio je klub iz Žućkove avlije. Ženski košarkaški klub Radivoj Korać i trener Marković

pročitajte više

PETRE, VELIKO HVALA!

Sezona je nažalost naprasno privedena kraju. Minulih dana imali smo priliku da se osvrnemo na prethodni period, pa smo odlučili da ovom prilikom ukažemo zahvalnost

pročitajte više