KADETKINJE UBEDLJIVE!

vesti

Kadetska ekipa Radivoja Koraća ubedljivo je savladala Radnički iz Kragujevca u 7. kolu Triglav kadetske lige Srbije 69:34 (22:17, 22:8, 16:2, 9:7).

Bio je to šesti vezani trijumf izabranica trenera Markovića, koje se trenutno nalaze na drugoj poziciji na tabeli.

Korać je bio apsolutni favorit na ovom meču i potrudio se da opravda tu ulogu. Domaćin je svih 40 minuta imao kontrolu na terenu i jedina nepoznanica bila je razlika kojom će „Žućkove naslednice“ slaviti na ovoj utakmici.

Kapiten Jovana Boričić ponovo je bila nezaustavljiva. Za nešto manje od 17 minuta igre uspela je postigne 26 poena i ostvari indeks čak 38! Ukazanu šansu na ovom meču sjajno su iskoristile i mlađe igračice Koraća. Višnja Kljajević je postigla 11 poena, a Anšelija Cicvarić 9.

U narednom kolu Radivoj Korać gostuje u Pirotu ekipi Gimnazijalca.

RADIVOJ KORAĆ: Simović, Nedeljkov 1, Žigić 7, Kukić, Kljajević 11, Boričić 26, Perišić 4, Cenić 3, Milošević 2, Rosić 6, Pantović, Cicvarić 9.

NEŠO, HVALA! SREĆNO!

Posle šest sezona provedenih u Žkk Radivoj Korać, trener Nenad Marković napustio je klub iz Žućkove avlije. Ženski košarkaški klub Radivoj Korać i trener Marković

pročitajte više

PETRE, VELIKO HVALA!

Sezona je nažalost naprasno privedena kraju. Minulih dana imali smo priliku da se osvrnemo na prethodni period, pa smo odlučili da ovom prilikom ukažemo zahvalnost

pročitajte više