MLADE KOŠARKAŠICE KORAĆA NA PROMOCIJI DRESOVA SRBIJE

vesti

Košarkaški savez Srbije predstavio je nove dresove u kojima će košarkaši i košarkašice predstavljati našu zemlju na narednim takmičenjima, a u svečanoj promociji učestvovale su najmlađe igračice Radivoja Koraća.

Naše mlade košarkašice sjajno su se snašle u ulozi modela. Naime, one su sa kolegama iz KK Zemun učestvovale u programu posvećenom istoriji dresova naše reprezentacije, koji su vodili renomirani novinar RTS Slobodan Šarenac i glumac Aleksandar Srećković. Košarkašice Koraća i košarkaši Zemuna pojavili su se u retro dresovima koje su nosili naši nacionalni timovi od polovine prošlog veka do danas.

Na kraju, na binu su izašli naši proslavljeni reprezentativci Sonja Petrović i Bogdan Bogdanović u novim dresovima košarkaških reprezentacija Srbije, koje su prisutni pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Srbija će posle duže pauze ponovo nositi prepoznatljive plave boje, a u novim dresovima će prvo zaigrati naše košarkašice na Evropskom prvenstvu koje će se od 27. juna do 7. jula održati u Srbiji.

NEŠO, HVALA! SREĆNO!

Posle šest sezona provedenih u Žkk Radivoj Korać, trener Nenad Marković napustio je klub iz Žućkove avlije. Ženski košarkaški klub Radivoj Korać i trener Marković

pročitajte više

PETRE, VELIKO HVALA!

Sezona je nažalost naprasno privedena kraju. Minulih dana imali smo priliku da se osvrnemo na prethodni period, pa smo odlučili da ovom prilikom ukažemo zahvalnost

pročitajte više