MLADE KOŠARKAŠICE KORAĆA NA PROMOCIJI DRESOVA SRBIJE

vesti

Košarkaški savez Srbije predstavio je nove dresove u kojima će košarkaši i košarkašice predstavljati našu zemlju na narednim takmičenjima, a u svečanoj promociji učestvovale su najmlađe igračice Radivoja Koraća.

Naše mlade košarkašice sjajno su se snašle u ulozi modela. Naime, one su sa kolegama iz KK Zemun učestvovale u programu posvećenom istoriji dresova naše reprezentacije, koji su vodili renomirani novinar RTS Slobodan Šarenac i glumac Aleksandar Srećković. Košarkašice Koraća i košarkaši Zemuna pojavili su se u retro dresovima koje su nosili naši nacionalni timovi od polovine prošlog veka do danas.

Na kraju, na binu su izašli naši proslavljeni reprezentativci Sonja Petrović i Bogdan Bogdanović u novim dresovima košarkaških reprezentacija Srbije, koje su prisutni pozdravili gromoglasnim aplauzom.

Srbija će posle duže pauze ponovo nositi prepoznatljive plave boje, a u novim dresovima će prvo zaigrati naše košarkašice na Evropskom prvenstvu koje će se od 27. juna do 7. jula održati u Srbiji.

FIZIO UZ KORAĆ!

Ženski košarkaški klub Radivoj Korać potpisao je ugovor o saradnji sa renomiranom zdravstvenom ustanovom “Fizio”, koja će biti zadužena za oporavak naših košarkašica. U prostorijama

pročitajte više