PONOSNI NA NAŠU NECU!

vesti

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije napravila je sjajan rezultat na nedavno završenom Evropskom prvenstvu u Beogradu.

Popularne “Lavice” su pred svojim navijačima osvojile bronzanu medalju, a za odnos prema dresu reprezentacije, borbenost i prikazanu igru zaslužile su čisto zlato!

Jedna od najzaslužnijih za ovaj nestvaran uspeh našeg nacionalnog tima bila je bivša košarkašica Radivoja Korća – Nevena Neca Jovanović.

Naša Neca je blistala na ovom šampionatu. Njena energija na terenu, srčanost i hrabrost oduševila je navijače, a suze, koje je pred kamerama pustila nakon bolnog poraza od Španije u polfinalu, ostavile su jak utisak na sve ljubitelje košarke u Srbiji.

“Bili smo blizu, ali ne treba da žalimo. Izgubili smo od protivnika koji je šampion. Bilo nam je teško… Bilo je to finale pre finala”, sabira utiske odmah nakon prvenstva Nevena.

Pritisak je bio veliki jer se igralo pred domaćim navijačima, ali devojke su se prikazale u najboljem mogućem svetlu.

“Napravili smo neverovatan rezultat. Imali smo puno problema sa povredama tokom priprema, samo mi znamo kroz šta smo prošli ova dva meseca i koliko je put do ove bronze bio težak” kaže Neca i dodaje:

“Atmosfera u ekipi je bila sjajna i to se odrazilo na našu igru. Nikada nismo bile bliskije, nosile smo jedna drugu, podržavale se i to se videlo na terenu”.

 

Podsetimo, Nevena je od 2009. do 2012. godine nastupala za ŽKK Radivoj Korać. Tri sezone je sa velikim uspehom igrala u seniorskoj konkurenciji za naš tim. Odigrala je 68 utakmica u dresu Koraća i postigla 841 poen (12,5 u proseku).

Neca sa ponosom ističe da joj je Korać ostao u srcu.

“Period koji sam provela u Koraću mi je najlepši u karijeri”, rekla je Nevena.

ŽKK RADIVOJ KORAĆ JE PONOSAN NA SVOJU LAVICU!

ALPRO PODRŽAO NAJMLAĐE!

Ženski košarkaški klub Radivoj Korać sa ponosom ističe da je sklopljena saradnja sa jednom od najuspešnijih belgijskih kompanija – Alpro. Alpro je rešio da podrži

pročitajte više

FIZIO UZ KORAĆ!

Ženski košarkaški klub Radivoj Korać potpisao je ugovor o saradnji sa renomiranom zdravstvenom ustanovom “Fizio”, koja će biti zadužena za oporavak naših košarkašica. U prostorijama

pročitajte više