Postani član

Naš cilj je da veliku porodicu Koraća okupimo, ujedinjimo oko zajedničke ideje i omogućimo da budete prepoznatljivi kao deo nje. Želimo da zajedno sa vama ŽKK Radivoj Korać bude još bolji kako na sportskom tako i u drugim sferama društva. Za sve koji žele da postanu deo jedne uspešne porodice, deo jednog velikog i uspešnog tima ljudi – predstavljamo novi model članstva u ŽKK Radivoj Korać.

BUDITE DRUGAČIJI, BUDITE DEO TIMA I PORODICE KOJA RASTE, STVARA I POBEĐUJE!

Članska kartica Radivoj Korać je namenjena onima koji na terenu brane boje kluba, vernim pristalicama na tribinama, ali i onima koji su daleko ali su srcem i dušom uz naš klub. Kartica je namenjena svima vama koji želite da budete deo PORODICE.

Članska karta funkcioniše na sledeći način:

– Cena je 3.500 dinara
– 1.000 je donacija Nacionalnom udruženju roditelja dece obolele od raka (NURDOR)
– 2.500 dinara je namenjeno klubu za članstvo
– Članska karta važi do 31.07.2020. godine

Vlasnik članske karte kupovinom dobija:

– Osećaj pripadnosti i podrške klubu u sezoni u kojoj imamo najviše ambicije.
– Učešće u promocijama kluba tokom sezone, gratis putovanja na organizovana gostovanja kluba, redovno informisanje o svim dešavanjima u ŽKK Radivoj Korać, kao i određene povlastice u budućim akcijama kluba.
– Potvrdu da je učinio humano delo, jer je kupovinom članske karte donirao 1.000 onima kojima je pomoć najpotrebnija.
– Popuste kod partnera našeg kluba, koji su istaknuti na članskoj karti i zvaničnom sajtu kluba.

USUDI SE I PROBAJ – POSTANI PONOSNI ČLAN ŽKK RADIVOJ KORAĆ I OSETI STRAST PREMA SPORTU NA PRAVI NAČIN!

popunite prijavu i postanite član

Saglasan sam daputem SMS poruke ili mejla dobijam obaveštenja i događajima kluba
Želeo bih da svojim radom doprinesem i pomognem klubu i u slučaju potrebe klub me može kontaktirati

Klub je sa svojim saradnicima obezbedio mnoge benefite za svoje članove a tendencija da se prijatelji šire se nastavlja iz dana u dan. Pogledajte trenutne pogodnosti koje vam omogućava članska kartica:

40%

RADIVOJ KORAĆ

Vlasnici članske karte ostvariće čak 40% popusta pri kupovini klupske opreme, kao i brojne druge pogodnosti!

25%

URBAN FITNESS HANGAR

Vlasnici članske karte ŽKK Radivoj Korać dobijaju 25% popusta na mesečnu članarinu u Urban Fitness Hangar-u.

20%

SUPPLEMENT SHOP

Više od 50 najkvalitetnijih suplemenata biće vam dostupno po 20% nižoj ceni ukoliko posedujete člansku kartu ŽKK Radivoj Korać.

20%

FRESH DESIGN FACTORY

Lider u distribuciji i brendiranju reklamnog materijala u regionu za sve svoje proizvode ui usluge uz člansku kartu odobrava 20%

20%

DESIGN we create

Uz člansku kartu ŽKK Radivoj Korać ostvarite 20% popusta na dizajn enterijera i izradu proizvoda za opremanje psolovnog prostora ili stana po vašem ukusu izuzetnog kvaliteta

20%

FIZIO

Ambulanta za fizikalnu terapiju i rehabilitaciju "Fizio" za vlasnike članske karte ŽKK Radivoj Korać spremila je 20% popusta na sve usluge koje se nalaze u ponudi.

20%

FLEKA

Za pranje, sušenje, peglanje i hemijsko čišćenje veša u perionici "Fleka" vlasnici ŽKK Radivoj Korać kartice ostvariće 20% popusta.

15%

NEW MARINERO

New Marinero restoran je idealno mesto za svakodnevno uživanje u društvu članova Vaše porodice, prijatelja ili poslovnih partnera. Članovi ŽKK Radivoj Korać ostvariće 15% popusta.

15%

TURBO

Generalni zastupnik i dobavljač Vaterpolo Saveza Srbije u saradnji sa ŽKK Radivoj Korać kroz člansku kartu nudi 15% popusta na sve proizvode

10%

BUSHIDO KIDS

Jedna od najkvalitetnijih školica sporta u našoj zemlji spremila je za vlasnike članske karte ŽKK Radivoj Korać 10% popusta na mesečnu članarinu.

10%

MAX BOX

Centar za funkcionalni fitner "Max box" Pančevo spremio je 10% popusta na mesečnu članarinu za vlasnike članske karte ŽKK Radivoj Korać.

Ukoliko i Vi želite da postanete saradnik kluba i na taj način budete ukljuceni u rad ŽKK RADIVOJ KORAĆ možete popuniti prijavu ovde