BOJAN IVANOVIĆ TRENER PRVOG TIMA

vesti

Uprava ŽKK Radivoj Korać imenovala je Bojana Ivanovića za glavnog trenera seniorskog tima. Ovo je Bojanov povratak u Korać u kome je već radio kao trener. U međuvremenu je bio angažovan u mađarskom Đeru i beogradskom Partizanu. Značajne uspehe Ivanović je postizao kao trener mlađih timova Rasa, Koraća i Partizana, kao i više reprezentativnih selekcija Srbije.

“Za mene kao trenera je velika čast i zadovoljstvo da se vratim u klub u kome sam i napravio prve ozbiljnije trenerske korake. Korać sam uvek doživljavao kao drugu kuću, znam kako stvari funkcionišu i koliku težinu ali ujedno i sreću nosi rad u ovom klubu. Hvala novoj upravi na prilici da ponovo radim u zdravoj sredini. Ispred nas je težak period, praktično formiramo ekipu iz početka, neće biti nimalo lako ali sam siguran da ćemo zajedničkim snagama i mukotrpnim radom i zalaganjem uprave, igrača i staffa održati klub u samom vrhu ženske košarke i vratiti Korać na zdrave osnove koje su ga nekada krasile”, kazao je Bojan Ivanović.

Srećno Bojane.

JOVICA RATKOVIĆ TRENER KADETKINJA

Kadetkinje Radivoja Koraća ubuduće će raditi pod nadzorom Jovice Ratkovića. Uprava Koraća je Ratkoviću poverila važnu ulogu u predstojećoj sezoni jer će istovremeno biti angažovan i u stručnom štabu seniorskog tima.

pročitajte više